Lördagstips v 26

29 Jun

Nu är det verkligen grilltider, det går ju bara inte att komma ifrån doften av kolet och marinader! Alla grilltips på bloggar runt om gör en ju inte mindre sugen heller. Jag samlar veckans grillfavoriter!

  • Har ni missat Grillmästarna som drog igång på tv 4 i veckan? En mattävling perfekt för att få inspiration till sommarens middagar. Här kan du grilla vad som helst!
  • Du kan inte bara grilla huvudråvarorna i en rätt, tillbehören går såklart också att grilla. Husmorsskolan har grillat smarrig halloumi i bacon!
  • Gourmet light har gjort en lättare variant på souvlaki, nämligen kycklingsouvlaki med rostad potatis, tzatziki och sallad. Längtar man till medelhavet nu eller?
  • Jag är alldeles för dålig på att grilla fisk, men varför inte grilla en bit lax och göra Remsans bistros pistagegremolata till? Det riktigt vattnas i munnen på mig när jag läser om smakerna tillsammans!
  • Amys piece of cake är en mästare på vegetariskt och till midsommar satte hon ihop en fantastisk meny innehållande bl a Grillad zucchini med soltorkad tomat!
  • Men det är ju inte bara mat man kan grilla, även efterrätten går ju att slänga på grillen! S’mores är en riktig klassiker i USA men borde definitivt provas efter maten! Mellan himmel och Monica har fattat grejen!
  • Glöm inte att delta i min tävling där du kan vinna grillnyheter från Caj P!

bildkälla: hd.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: