Latmans-Korma

23 Apr

Ibland är färdigsåser guld värda! När man inte orkar så och göra långkok för men ändå är sugen på en härlig gryta. En indisk sådan dessutom. Igår hade vi en sån dar lat söndag och efter bullbaket hela dagen kände jag inte för att stå vid spisen och laga mat en längre stund.

Vi köpte istället Santa Marias indiska Korma tillsatte strimlade kycklingfiléer, 2 dl cashewnötter och ½ kruka koriander. Till riset blev det en otroligt smarrig middag och att det sedan räckte till lunch för mig idag var kanon!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: