Pain au Chocolate

16 Feb

Detta är en sak som jag verkligen saknar från tiden jag jobbade. Vi hade en liten frukostbricka med 3 st små smörgåsar varav en kunde vara en sån här pain au chocolate. Så när jag såg att Leila Lindholm gjort egna kände jag att jag måste prova att göra egna någon gång! Dessa har dessutom något alldeles extra med mandelmassan men den kan man självklart utesluta.


De går utmärkt att frysa in ogräddade, ta sen fram och grädda som det står i receptet!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: