Har Marcus nyckeln till framgång?

16 Feb

Det är alltid lika roligt att få skriva här hos Eleonore, vilket ni också verkar gilla väldigt mycket. Förra gången var jag väldigt hoppfull mot ett nytt år med spännande överraskning som också slagit in. Numera bloggar jag på scenbloggen samt att min praktik flyter på väldigt bra. Samma sak gäller för Eleonore som har något riktigt spännande på gång, kanske får ni se det redan i veckan.

På min blogg lyfter jag ofta fram bloggar som jag fastnat för den senaste tiden och Eleonores blogg tillhör ju min favorit. Även om jag inte läser den lika mycket nu som jag gjorde i början men det är en sak som är väldigt viktig. Jag har lärt känna en helt underbar tjej som kommer vara min vän resten av livet. Och det genom min blogg.
Nu ska jag inte fortsätta tjata om det utan istället svara på en fråga som jag ofta får, och nu har fått från Eleonore. Vad är framgångsreceptet för en bra blogg?
För det första bör vi definiera lite mer kring vad som är framgång sett till en blogg. Är det att ha tusentals läsare eller tjäna mycket pengar? Jag ser det som så att man har lyckats med att få många läsare som också är engagerade i det som händer och sker på bloggen genom kommentarer. Lyckas man med detta har man kommit långt. Sedan kan det handla om att få många läsare men det får en bra blogg genom att folk gillar det som personen bakom bloggen bjuder på. Nyckeln ligger i, enligt mig, att brinna för det man gör sedan kommer det synas ut till läsaren.
Då frågar jag Eleonore och alla er andra, har jag kommit på nyckeln?
Ta hand om er! Kramar Marcus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: