Har du överbliven grädde?

16 Feb
Får du ofta vispad grädde över som bara står i kylen och blir dålig? Du åt precis upp en god kladdkaka och har inget att ha grädden till. Det är aldrig kul att behöva slänga mat som aldrig äts upp. Antingen lär du dig vispa exakt så mycket grädde som behövs till varje gång eller så rör du ihop något lätt att göra av med grädden på.




Här får du lite tips på godsaker:
– Varm choklad
– Chokladpudding
– Pannkakor
– Semlor(om du har färdiga bullar)
– Marängsviss
– Rulltårtebakelse (om du har färdig rulltårta)
– Lyxlatte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: